Wat te zoeken voor het kiezen van een Canada Goose Winterjas

Wat te zoeken voor het kiezen van een Canada Goose Winterjas

canada goose jas Functies
De kap was zo groot dat er nog steeds teveel ruimte terwijl het dragen van een helm klimmen. Zonder verstelbare riempjes of klittenband aan te scherpen van het GLB op belangrijke gebieden, zelfs de geringste bries zou verhogen de kap rond onze oren, channeling de koude lucht in onze oren, met de hoogste vlagen ontspannen we zoveel op onze schouders en de bovenkant van de rug.

Duurzaamheid
Wereldwijd directeur, duurzaamheid is koning. Veel jassen offeren duurzaamheid voor het gewicht van een schuld. Zelfs de veel geroemde Mountain Hardwear Ghost Whisperer met haar romp van ultralight 7DX10D Whisperer had een paar vrij slordig in haar tranen toen we klaar onze tests. canada goose jas sale Geen naam 10 d stof buiten de Lite Hybridge Hoody overleefde twee maanden van rigoureuze tests op drie continenten met alleen een paar losse te tonen voor haar zoon. Een scheur of twee zal zeker gebeuren, maar op een gegeven moment maar het feit dat hij niet nog spreekt tot de kwaliteit van de jas. Naast de intact envelop werken rits en elastische sluiting nog perfect.

Wat te zoeken voor het kiezen van een Canada Goose Winterjas

Stijl
Trim pasvorm van de Hybridge Lite Hoody is dat., trim. Als u niet trim omdat u graag donuts of omdat je een he-man en de grootte u gewoonlijk slijtage past mogelijk niet geheel u correct. Gelukkig sizing up is gemakkelijk, en sommige van onze testers van donut-achtige-hij-mannen gevonden een grote perfect hoewel ze over het algemeen een gemiddelde droegen. De Hybrdige eruit ziet en voelt duur. canada goose jas outlet is als vrij als het is praktisch en als heb je geen keuze, maar om te houden zodra u aan de voet van de berg bent en je deed het veilig aan het roer, meng het goed. Sommige van onze meetapparaten gevonden dat het een beetje kort in termen van lengte van lichaam, maar over het geheel genomen het geen probleem was.

Beste apps
Smeek je, als je deze jas, brengen we het op de bergen. Laat het je warm te houden. Wassen het soms. Laat hem winnen de onvermijdelijke tranen en het verlies van veren. canada goose jas outlet dames Voelt u zich oneindig meer cool dit vest in de kroeg nadat u hebt bracht de dag overweldigend hobbels zoals marshmallows of zwelgen eyeball pow achtergrond. Hoodie Hybridge Lite is een groot stuk voor de lichte en snelle alpinisme, toerskiƫn, wandelen, of als onderdeel van een systeem van superpositie van de grote bergen.

Waarde
Als geld geen object is, verzoeken wij de Canadese ganzen ons een kostuum te maken Hybridge Lite die we moeten kunnen leven in volledige lichaam. Omdat het geld als een belemmering voor veel van onze wereldlijke verlangens dient, met inbegrip van de bovenkleding Canadese super chic, kiezen we bijna altijd goedkoper kleding die misschien niet helemaal zo mooi is. De Hybridge lite is een grote jas die is warm, zacht en duurzaam. Voor al zijn awesomeness is het moeilijk te kijken dan het feit dat het wellicht niet geweldig 575 dollar.


canada goose jassen dames outlet
Conclusie
Of u een label spuiten in New York of verzenden in de bergen, de Hybridge Hoody Lite zal je cool warm en onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *