Canada Goose Jassen voor vrouwen | Women’s jassen

Canada Goose Jassen voor vrouwen | Women’s jassen

Ik kocht deze parka voor mijn verloofde, die bijna altijd een gemiddelde grootte is. Ik heb het in het midden, die enorm op hem was, dus ik uitgewisseld het kleine draait. De kleine was een beetje te groot op hem. De parka is een hoge kwaliteit, maar het lijkt “frumpy”. canada goose jas Bent u een gemiddelde hoogte (5’10) en het gemiddelde van de bouw (175lbs), zal deze parka Maak je kleine kijken. Ik kocht de jas met de grootte die is aanbevolen door de website van de Canadese gans, maar het werkt veel te groot, ik heb een middelgrote, maar ik zou het krijgen van een kleine of zeer kleine in plaats daarvan.

Net als de parka van de expeditie is een van de grootste voordelen van de Kyl zijn grote opslagcapaciteit. Veel zakken waardoor het gemakkelijk te voeren versnelling en persoonlijke spullen. U kunt hen ook gewoon uw handen om warm te houden wanneer het buiten bevriezen. canada goose jas dames sale In een mengsel van beneden en veren zoals een isoleren en met behulp van polyamide waterdicht aan het water voor de voering en de shell, deze jas zal houden u warm en droog hele winter. De kap in synthetisch bont en polar materiaal is ook zeer resistent tegen de elementen.

Canada Goose Jassen voor vrouwen | Women's jassen

De twee parka’s zijn echt van hoge kwaliteit. De Kyl biedt echter een relatief meer stedelijke stijl dan de expeditie parka, die technische kenmerken biedt. De pasvorm was mooi zelfde aan de twee lagen. Naar de onderkant van de winter parka houdt dat wind, regen en koude winter. canada goose jas sale heren Vele praktische zakken en een polar verdubbelde capuchon met synthetisch bont rand. Voor een lange tijd, naar de onderkant van de winter parka die betrekking heeft op de rug en dijen en houdt je warm en droog in alle omstandigheden. Een winter kleding praktische wanneer het weer verandert, de lage opvulling verwarmt zelfs in extreme kou, terwijl het Hydratic® membraan ijzel en regen buiten houdt.

Polyamide met G-1000 gebieden versterkingen blootgesteld. Het vaste GLB heeft een 3-weg-correctie en is bekleed met zachte fleece. Er is een kraag aan de hals. Er is ook een grens van verwisselbare bont rond het gezicht en een reflecterende strip op de achterkant van de kap. Vele handige zakken, met inbegrip van twee grote zakken van de bovenste laden met meer dan kleine zakken en fleece-striped twee Pocket hand warmer. canada goose jassen sale heren Er zijn twee steken breed binnen zakken en twee binnen zakken, één met een rits met een druk op de knop. De opening van het jasje heeft een twee-weg rits met bescherming knoppen, klep en klittenband. Koord aan de achterkant van de grootte en de zoom. Mouwen hebben klittenband aanpassingen en interieur elastische manchetten met duim gaten.

canada goose jassen marktplaats Details
• Geslacht: mannen
• Concept: Polar
• Materialen: gewatteerde (omlaag)
• Voering: 100% polyamide
• 2: 100% polyester fleece voering
• Fillpower: 500 CUIN
• Gewicht van de vulling: 350 g in maat M
• Buitenste materiaal: 100% polyamide
• Vullen: 80% ganzendons, 20% veer
• Gewicht: 2163 g in maat M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *