Canada Goose Jassen voor vrouwen | Trendy Fashion leren jassen

Canada Goose Jassen voor vrouwen | Trendy Fashion leren jassen

De innerlijke maas zak is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is een grote, snelle place stash je handschoenen of alles wat die je wilt om warm en droog te houden.

De middellange gauge ritsen zijn soepel en duurzaam, met een grote, bi-directionele rits die is gemakkelijk te manipuleren met handschoenen aan. De zijwanden van de treksterkte-Tech fleece loopt langs de kant van de romp en de binnenkant van de armen (voor de duim-lussen) maakt deze jas zo comfortabel als uw favoriete sweatshirt.

canada goose jas sale dames Het maakt het ook een grote mid isolatielaag omdat het gemakkelijk overtollige warmte door middel van deze zijpanelen dumpt. Er zijn duim lussen in het vlies die geweldig om te verzegelen de elementen een beetje meer zijn, of de mouwen houden op zijn plaats als je trek lagen op over de jas. De armen zijn ook lang genoeg dat onze reviewers konden gebruiken de duim lussen en nog steeds volledige scala van beweging in de armen.

De jas voeders in haar linker broekzak, die heet een “kussen zak.” Het is veel te klein om een kussen, vooral als je hoofd is groot genoeg voor de gigantische kap op deze jas, maar het maakt een aardig klein pakket dat is zeer beheersbare op de achterkant van een harnas of geknipte aan een rugzak of messenger tas.canada goose jas outlet heren De karabijnhaak clip lus, echter, is gemaakt van de dezelfde nylon als de buitenste materiaal, en wekt niet vertrouwen wanneer meerdere honderd voeten bungelen in de lucht aan de zijkant van een steile rots beklimming.

Over het algemeen was gezien het doordachte ontwerp van deze jas, vooral de kap die kwam als een grote teleurstelling–de rest van de jas vervuld zoveel van onze omlaag vest dromen.

Parka van de CANADESE GANS. Kap met bont en veters. Grote, diepe zakken met klittenband op de borst en langs de onderkant. Verwarm 5 schaal van 5.

Canada Goose Jassen voor vrouwen | Trendy Fashion leren jassen

canada goose jassen outlet nederland

Gemaakt van 85% polyester en 15% katoen.
Voering van 100% nylon.
Opvulling van 100% eend-down dekbedden.
Levering tijd-it duurt slechts 5-6 werkdagen
Teruggavebeleid-u kunt altijd uw geld terug te krijgen
Levering-gratis verzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *