Canada Goose jassen voor mannen & vrouwen

Canada Goose jassen voor mannen & vrouwen

Authentieke Canada Goose kleding
Canada Goose geconfronteerd met grote problemen met namaak producten. Er zijn een aantal incidenten die nagemaakte Canada Goose jassen online via valse websites worden verkocht. Veelvuldig gebruiken de nagemaakte jassen bont van honden of katten in plaats van coyotes. In plaats van eend naar beneden, vervalsingen gebruiken een isolatie genaamd “veer mulch”, die is niet zo effectief en het bacteriën en schimmel bevatten kunnen.
Canada Goose gemaakt ter bestrijding van dit probleem, een webpagina waarin haar bezorgdheid over namaak en hoe het publiek kan melden. In 2011 begon Canada Goose naaien hologrammen in elke jas als bewijs van authenticiteit. Buiten sporten is een erkende verkoper van echte Canada Goose producten in Nieuw-Zeeland en Canada Goose bovenkleding wordt verkocht in buiten sporten verkooppunten in Queenstown en Wanaka, alsmede het internationaal wordt verkocht via de online winkel van buiten sporten.

qq%e6%88%aa%e5%9b%be20161018135837

Beste prijs Canada Goose jas Outlet USA Online winkel
Ik wachtte om deze te kopen tot vlak voor een sneeuwstorm zodat ik bepalen kan als het was eigenlijk waard uitgaven $700 + op, en ik heb nul plannen voor het terug te zenden. Ik ben iemand die voortdurend koud en deze jas hield me toasty! De trui mouwen zijn echt schattig en de coyote bont maakte een ENORM verschil toen ik was krijgen gestraald met koude lucht en sneeuw buiten! Het enige deel van de jas die ik niet wilde over is de rits, die echt lastig was, iets met mijn lengte van de arm ik denk dat maar niet genoeg voor mij om kant-en klaarmaaltijden om een ster te doen. Ik ben 5’2 “104 pond en ik bestelde de XS, die is een perfecte pasvorm. Als je op het hek over deze jas kopen, gewoon krijgen. Zeker een goede investering!

Canada goose parka’s goedkoop
Onze producten zijn gemaakt met de hoogste kwaliteitsmaterialen en vakmanschap. Elke Canada Goose product gekocht bij een erkende detailhandelaar is het volledig gegarandeerd tegen materiaal-en fabricagefouten gedurende de levensduur van het product. Als een product ooit als gevolg van fabricagefout mislukt, we zullen repareren het product kosteloos oplaadt, waar te koop canada goose in vancouver of we kunnen kiezen te vervangen.

Canada Goose Banff Parka met geribde storm manchetten, een verstelbaar, verwisselbare tunnel kap met bont van de coyote ruff voor warmte, een klassieke slanke montage stijl, slimme leder en reliëf detaillering Canada Goose knoppen op ict militaire stijl zakken, deze parka hits de goede noten. Canada Goose parka’s – Shop met Canada Goose Outlet Dij-lengte om te maximaliseren van de bescherming, de Canadese gans Banff Parka is de perfecte oplossing-bovenkleding dat antwoord op al uw behoeften.
De oorspronkelijke extreme weersomstandigheden, unisex expeditie stijl parka met één handwarmer / lading zakken
Shell: 190gsm, Arctic-Tech; 85% polyester / 15% katoen mix
Voering: 55gsm, Nylon met platbinding behandeld met waterafstotende afwerking
VULLING: 625 macht witte eend omlaag doorvoeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *