Canada goose chilliwack bommenwerper grootte gids

Canada goose chilliwack bommenwerper grootte gids

Canada Goose man Lodge donsjack
qq%e6%88%aa%e5%9b%be20161024134616

De Lodge jas heeft vele functies die zeker is om uw outdoor ervaring te verbeteren. Canada goose outlet online winkel overzicht Het beschikt over een daling van de staart ontwerp voor uitgebreide bescherming tegen wind en een packable interne zak die de jas in een kussen zet.
750 vulling uitzetten-isolatie

Beneden is een natuurlijke isolator met een hoge warmte-gewichtsverhouding. Het wordt geproduceerd uit een laag van fijne veren gevonden onder de hardere buitenkant veren van eenden en ganzen. Scherp geprijsde Canada Goose bestaat niet Down biedt uitstekende warmte-eigenschappen, heeft goede lofting kenmerken en kleine zakken van lucht efficiënt, overlapt die creëert een thermische barrière. Beneden isolatie wordt beoordeeld door de macht van de opvulling, gemeten als het aantal kubieke inch verdrongen worden door een bepaalde ounce naar beneden (in³/oz). Hogere vulling-macht neer zal isoleren beter dan lagere vulling-macht neer van hetzelfde gewicht. De omlaag isolatie in dit product heeft een opvulling vermogen van 750 in³/oz.

Klassieke en duurzame ripstop constructie die heeft bewezen de tand des tijds met variabele, stores meerdere assen rekken bouw leveren de meest betrouwbare alle voorwaarde prestatianada Goose outletes en veelzijdigheid.

Canada goose outlet online winkel plannen om dubbele personeel in een nieuwe fabriek in Winnipeg door begin volgend jaar als het legt de basis voor een grotere internationale expansie.

Voorzitter en CEO Dani Reiss zegt een nieuwe faciliteit geopend van vorige maand en al 80 medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *